Om mig

Mit navn er Anita Astrup.

Jeg er uddannet certificeret psykoterapeut. Uddannelsen er en eklektisk 4-årig uddannelse fra Systemisk Institut for Familieterapi. 

Ud over at være psykoterapeut har jeg en uddannelse som socialpædagog og børnegruppeleder.

Jeg har 20 års erfaring i  samtaler med børn, unge, voksne, par og familier. Endvidere har jeg 18 års erfaring med gruppesamtaleforløb med børne- og ungegrupper. Herunder bl.a. “børn af forældre som har en psykisk lidelse, børnegruppe NUSSA (Neuroaffektiv Udviklingspsykologisk Struktureret Social Aktivitet) og  DAT-unge gruppeforløb (Dialektisk Adfærds Terapi).

Psykoterapeut Anita Astrup

Derudover har jeg arbejdet med flerfamiliebehandling som er gruppeforløb med familier der deler erfaringer som glæder og problemer  i familien.

Har du “blot” ønsker om at pleje og forkæle dig med tid som er “din helt egen”, – det jeg kalder “balsam for sjælen”,  – så tag din tid til selvforkælelse gennem egenterapi. 

Samtalen med dig er mit ansvar. Det er  min opgave, at hjælpe dig til, at du via dine fortællinger om din problemhistorie, får øje på; dine værdier, styrker og  handlemuligheder i forhold til det du tumler med. 
Intentionen er at du bliver agenten og herre i  dit eget liv, og jeg fokuserer i mit arbejde på at “problemet er problemet” – og ikke dig. Jeg arbejder hovedsageligt med et narrativt og systemisk udgangspunkt – og har overordnet et holistisk menneskesyn.